Política

La CUP veu molt positiu el resultat obtingut a Figueres

Farà una assemblea per decidir les línies de futur a l'Ajuntament

La Candidatura d'Unitat Popular (CUP) a Figueres ha fet una valoració positiva del resultat obtingut en les eleccions municipals del 22 de maig, en què va aconseguir un regidor i 800 vots. La candidatura celebra l'ascens de les CUP arreu del país, i en clau altempordanesa, l'alcaldia aconseguida a Viladamat i la regidora a Mollet de Peralada. En el cas de Viladamat, Irene Palol ha aconseguit l'alcaldia que fins ara tenia Joan Bardera, del grup independent vinculat al PSC. A Mollet de Peralada ha estat Eva Riera qui ha entrat com a regidora.

La CUP ha decidit convocar una assemblea per divendres que ve a un quart de nou del vespre per debatre la línia de treball que caldrà desenvolupar a partir d'ara. La CUP de Figueres, a més, ha fet públic que ha destinat 4.889 euros a la totalitat de la seva campanya electoral. Ja s'ha retirat tota la propaganda.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.