Política

La OHMI comença la seua ampliació amb un pressupost de 40 milions d'euros

L'Oficina d'Harmonització del Mercat Interior de la UE ampliarà les seues instal·lacions amb un edifici eficient i respectuós amb el medi ambient

El president de la Generalitat, Alberto Fabra, ha anunciat la creació d'un banc de patents cedides per les universitats per a posar en contacte inversors i emprenedors

L'Oficina d'Harmonització del Mercat Interior de la UE (OAMI) amb seu a Alacant ha col·locat aquest divendres la primera pedra de l'ampliació de les instal·lacions que la institució europea té a Aiguamarga (Alacant) i que finalitzaran el juliol de 2014, i que compten amb un pressupost de 40 milions d'euros.

A l'acte han assistit, entre d'altres, el president de la Generalitat, l'alcaldessa d'Alacant, la presidenta de la Diputació i els rectors de les universitats d'Alacant i Elx. Durant la seua intervenció Fabra ha destacat la importància que té per al País Valencià la presència de la OHMI i ha exhortat els emprenedors valencians a aprofitar les seues potencialitats. El president valencià també ha aprofitat per a anunciar la creació d'un banc de patents cedides per les universitats i que tindrà com a objectiu posar en contacte els emprenedors i les seues idees amb potencials inversors.

L'edifici

El nou edifici que l'Euroagència estarà comunicat amb l'actual, tindrà un auditori amb 450 butaques i una nova àrea verda de benvinguda. Tindrà tres altures i estarà fet amb materials de construcció de procedència local i comptarà a l'exterior amb barres de ceràmica, que facilitaran la captació de llum natural i també protegiran d'una insolació excessiva.

A més, l'edifici tindrà un baix consum energètic i comptarà amb fonts d'energia pròpies tèrmiques, fotovoltaica i eòlica, tractant les aigües residuals i aprofitant les pluvials.

OHMI

Segons un estudi de la Cambra de Comerç d'Alacant, l'Euroagència deixa un PIB anual de 150 milions a la demarcació d'Alacant i ara a més assumirà noves competències contra la pirateria, fet que comportarà l'organització de nous esdeveniments i la visita de 10.000 persones, amb el conegüent benefici per al sector hostaler.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
pròxim orient

Hezbol·là amenaça Israel i Xipre amb lluitar “sense límits” si “s’imposa” una guerra en el Líban

barcelona
unió europea

Els ultraconservadors són ara el tercer grup de l’Eurocambra

barcelona
aràbia saudita

Almenys 550 pelegrins morts per cops de calor a la Meca

barcelona
estat espanyol

El TC anul·la la condemna per prevaricació a Magdalena Álvarez

barcelona
POLÍTICA

Encarregaran un segon peritatge sobre l’espionatge a Viñuales

Tarragona
guerra a gaza

Netanyahu demana unitat als seus socis de govern

barcelona
guerra a gaza

Una comissió de l’ONU veu l’exèrcit d’Israel com “un dels més criminals del món”

barcelona
estat espanyol

Detenen als Països Baixos el sospitós d’haver disparat a Vidal-Quadras

barcelona
política

Tímides disculpes del president del Parlament balear mentre l’oposició en demana la dimissió

barcelona