Política

L'assemblea de docents nega avenços en les negociacions amb el govern balear

Els mestres rebutgen, per ser “insuficients”, les mesures proposades per l'executiu de Bauzá

L'assemblea de mestres de les illes Balears convoca una gran manifestació per avui a Palma

El portaveu de l'Assemblea de Docents de les Illes Balears, Guillem Barceló, ha desmentit que s'hagin tancat acords en les negociacions amb el govern balear pel decret del trilingüisme, com ja s'havia donat per fet des de l'executiu de José Ramón Bauzá. Barceló ha explicat que els punts que es van concretar en la darrera reunió amb el govern havien de passar per l'assemblea per donar-se per tancats.

Aquest dissabte, gairebé per unanimitat, van ser rebutjats pels mestres que els consideren “insuficients”. “Tot queda molt inconcret, com les plantilles i les ratios, i necessitem més concreció i confiança que això, després de tancar l'acord, es pugui dur a terme”, ha detallat el portaveu dels mestres.

Com ha apuntat Barceló, caldrà, per tant, tornar a negociar i plantejar a l'executiu balear els punts que han estat rebutjats per l'Assemblea de Docents, en la reunió que està prevista aquest dilluns a la tarda.

L'assemblea de mestres de les illes Balears han convocat una gran manifestació per avui a Palma. La plaça d'Espanya s'omplirà contra el decret TIL de trilingüisme i en defensa del català. A més, la manifestació d'avui tindrà les seves rèpliques a la resta d'illes. A la mateixa hora, es concentraran a Maó, Eivissa i Formentera, ja que les connexions per mar feien impossibles tants desplaçaments.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.