Política

Preocupa a Albatera l'estat dels parcs infantils

Se subratlla l'estat d'abandó del “Parque de la Huerta” i la plaça de la Unió Europea

Algunes instal·lacions infantils de la vila, entre les que s'hi subratllen les existents al “Parque de la Huerta” i la plaça de la Unió Europea, presenten diferents desperfectes que posen en perill la seguretat dels elements i és per això que Compromís per Albatera reclama que s'arreglen com més aviat millor.

Segons ha explicat el síndic portaveu d'aquesta formació política, els barrots que suporten els columpis pateixen un desgast més que evident i hi ha cordes i element trencats i piscines de sorra que no disposen d'aquest element amortidor de caigudes.

A aquesta manca de manteniment se suma l'abandó de bancs, serveis i fonts, algunes de les quals s'hi troben inutilitzades, de manera que la ciutadania no pot realitzar necessitats bàsiques, anar al bany o abastir-se d'aigua potable durant la realització d'activitats lúdiques.

Des de Compromís s'insta el regidor de Parcs i Jardins perquè dote de major vegetació les zones verdes de la vila, en compte de desenvolupar la política de cimentació de zones verdes i avingudes com la del “Hondón” i “el Calvario”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia