Política

ESTHER BADOSA

CANDIDATA DE CIU A SANTA PAU

“No hem fet un Ajuntament paral·lel com ens havien fet”

El 2007 és alcaldessa per ApG amb el suport de CiU i, el 2011, es presenta com a cap de llista per la federació. Ara ha estat a l'oposició.

Badosa analitza en aquesta entrevista el pas de l'alcaldia a l'oposició i exposa els punts principals del seu programa per recuperar-la.

Com va pair passar de l'alcaldia a l'oposició?
Quan vam entrar a governar no ens van fer el traspàs correcte i vam patir una oposició molt dura. Nosaltres, en canvi, vam voler ser coherents i vam fer un traspàs correcte i hem fet una oposició constructiva i amb propostes i, si no hem participat més, és perquè no ens han deixat. En cap moment, però, hem fet un Ajuntament paral·lel, com sí que ens vam trobar nosaltres.
Digui'm alguna de les aportacions que han fet.
Vam fer una proposta per rehabilitar el castell, per posar un exemple.
Quins són els principals eixos del programa de CiU?
N'hi ha quatre: treball en equip, posar Santa Pau al lloc on li correspon, la promoció econòmica i sostenible i la relació de l'Ajuntament amb els veïns.
Participació?
Sí, volem recuperar el pla de participació ciutadana del 2011, que ha quedat al calaix, i també volem crear la figura dels regidors de nucli. A més, volem donar suport al teixit associatiu.
Promoció?
Hem de ser la capital del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa i cal que la gent digui quins projectes s'han de prioritzar per reforçar aquest paper. A més, volem crear un full de ruta per recuperar un projecte turístic global. Ara només hi ha productes aïllats.
Realçar el poble?
És clau recuperar el castell medieval en aquest sentit, obrir la Casa del Fesol, etc.
I altres projectes?
Volem construir pisos de protecció oficial per a joves, impulsar la segona fase del polígon d'activitats econòmiques i altres coses a llarg termini que cal començar a treballar.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia