Política

Mas i Fernández es reuneixen enmig de les negociacions per la llista de la societat civil

La trobada ha durat tres quarts d'hora i el portaveu de la CUP l'ha qualificat de “correcta”

El president de la Generalitat, Artur Mas, i el portaveu parlamentari de la CUP, David Fernández, s'han reunit aquesta tarda al despatx del president al Parlament de Catalunya, entre un quart de set i les set. La trobada s'ha celebrat en el marc de les negociacions per la llista de la societat civil que avalen les diferents entitats sobiranistes. A la sortida, Fernández no ha volgut fer declaracions sobre el contingut de la trobada i s'ha limitat a comentar que ha estat “correcta”. Aquest passat dimarts, la CUP es va mostrar oberta a negociar una llista unitària sempre que no inclogui polítics. Tot plegat, després que fa quinze dies Mas instés la societat civil a impulsar una candidatura sobiranista.

El president de la Generalitat ha sortit del despatx minuts després que ho fes Fernández i tampoc ha volgut fer comentaris sobre la reunió més enllà de coincidir amb el portaveu de la CUP en què el clima havia estat “correcte”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia