Política

Àustria identifica 71 cadàvers de refugiats dins del camió abandonat

El govern del país augmenta el nombre de cossos localitzats dins del vehicle, trobat abandonat aquest dijous al voral d'una autopista en una zona pròxima a la frontera amb Hongria

Els investigadors austríacs han trobat 71 cossos en el camió ple de refugiats localitzat aquest dijous al voral d'una autopista pròxima a la frontera amb Hongria, segons ha informat el ministre de l'Interior del país, Alexander Marakovits.

La policia del país va estimar aquest dijous que hi podia haver entre 20 i 50 cadàvers, una xifra que ha augmentat considerablement després de les labors d'identificació.

El drama dels refugiats no té aturador. La localització ahir del camió carregat d'immigrants és un episodi més de la tragèdia que s'està vivint aquests últims dies a la zona dels Balcans, amb l'arribada de milers de refugiats, la majoria dels quals provinents de Síria.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia