Política

Esperanza Aguirre afirma que cap argument històric avala la secessió de Catalunya

La presidenta del PP a Madrid considera que el seu partit ha de lluitar a Catalunya “contra un 'establishment' polític i mediàtic que vol posar els ciutadans al servei del seu projecte de destrucció d'Espanya”

La presidenta del PP de Madrid, Esperanza Aguirre, ha defensat aquest dilluns que no hi ha cap “argument històric” que justifiqui la secessió de Catalunya i que mai ha estat veritat el lema que Espanya “roba” els catalans, cosa que ha titllat de “manipulació dels sentiments”.

Aguirre ha formulat aquestes consideracions després d'exalçar la trajectòria de deu anys de lluita contra la “mentida” que ha desenvolupat la vicesecretària d'Estudis i Programes del PP i número dos de la candidatura del PP a les eleccions catalanes de diumenge que ve Andrea Levy.

Levy protagonitza avui una conferència del Fòrum Madrid, en el qual participa també la presidenta de la Comunitat de Madrid, Cristina Cifuentes.

La també portaveu del PP a l'Ajuntament de Madrid ha defensat que Levy suposa una alenada d'“aire fresc” després de sostenir que els partits han de saber renovar-se en idees, persones i projectes.

En presència de la delegada del Govern a Madrid, Concepción Dancausa; diputats autonòmics, regidors i senadors madrilenys del PP, Aguirre ha repassat la trajectòria professional i política de Levy, de qui ha recalcat que “porta molta mili feta i en condicions adverses” a Catalunya.

Del seu treball, la presidenta del PP de Madrid n'ha destacat una trajectòria humana i política en la lluita per la defensa dels principis i valors del PP en un entorn que “no és gaire favorable”.

Ha considerat que els principis bàsics del PP són defensar que Espanya és una gran nació de ciutadans lliures i iguals i la llibertat de tots, una tasca que a Catalunya suposa, segons el seu parer, lluitar “contra un establishment polític i mediàtic que vol posar els ciutadans al servei del seu projecte de destrucció d'Espanya”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia