Política

Rajoy crida els convergents de “petits pobles” a votar al PPC i no donar suport a la llista que encapçala “un comunista”

El president espanyol envia un missatge de “tranquil·litat” als populars després de patir dos dies d'escridassades i els diu que el govern de l'Estat “està amb ells”

El president espanyo, Mariano Rajoy, ha tancat el míting del PPC a Girona, i des d'allà, ha fet una crida als convergents de “petits pobles” catalans perquè abandonin Junts pel Sí i votin popular. “Qui els hi anava a dir que acabarien votant un comunista, o un d'Esquerra o un del PSUC. Vinguin amb nosaltres, home, que ens entendrem millor!”, ha dit. I és que Rajoy creu que Junts pel Sí “no pot tenir projecte” perquè cada candidat és “diferent”. En la seva intervenció, ha agraït a la gent del PPC el seu “valor” per defensar els postulats del partit. “Estem amb vosaltres i podeu estar tranquils”, ha dit. Aquestes paraules arriben després de la protesta de Reus i d'haver rebut més crits a Girona.

“Qui li anava a dir a alguns militants de Convergència de petits pobles de Girona o de Lleida que anaven a acabar votant un comunista, o un d'Esquerra, o un del PSUC... Vinguin amb nosaltres, home, que ens entendrem millor!”. Amb aquest missatge ha aterrat Mariano Rajoy a Girona, en el seu míting a la capital de la demarcació, i en la seva darrera visita a Catalunya abans de l'acte de tancament de la campanya electoral.

I és que Rajoy ha dedicat la major part del seu discurs a repetir les consignes en favor de la unitat d'Espanya i en contra del “desgavell” i la “incertesa” que atribueix al procés sobiranista català. Però després de l'escridassada que va patir dimarts a Reus, obligant-lo a suspendre una passejada pel centre de la ciutat, i de veure com de nou a Girona es topava amb un grup d'independentistes que l'increpaven, ha volgut enviar un missatge de fortalesa als seus.

“Estic aquí perquè ho sento, perquè m'importa i em preocupa el que passi aquí, perquè estic amb vosaltres i perquè vull que tots els que estiguin a favor de la unitat d'Espanya, de la llibertat, dels drets de les persones, i que no volen que Catalunya marxi d'Espanya i d'Europa, sàpiguen que el president del Govern espanyol està amb ells i poden estar tranquils”, ha sentenciat amb to ferm i arrencant els aplaudiments del públic.

En aquest sentit, Rajoy s'ha felicitat perquè comencin a sortir veus públiques a Catalunya que es declaren contraris a la independència. “Ara és el moment que hi hagi moltes més persones que se sumin a dir en públic la seva opinió. Vosaltres ho feu i sou uns valents. Però jo ara estic reconfortat perquè he vist a gent de la societat catalana donar un pas endavant”, ha dit, tot recordant que a Catalunya “no s'hi pot estar a les ordres d'uns quants i que et mirin mal si discrepes”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia