Política

Arrimadas confia que hi haurà una “forta” crescuda de participació

La candidata ha dipositat la papereta acompanyada de la seva família, que ha vingut des de Jérez de la Frontera

La cap de llista de C's, Inés Arrimadas, ha votat pocs minuts després de les onze del migdia al districte de les Corts de Barcelona. Ho ha fet acompanyada dels seus nebots i altres familiars que han vingut expressament des de Jérez de la Frontera per fer-li costat en la seva primera jornada electoral com a candidata a la presidència de la Generalitat. En una atenció als mitjans, Arrimadas ha animat “tothom” a anar “en massa” a les urnes i participar en “aquestes eleccions tan importants”, en què confia que hi haurà una “forta” crescuda de participació. La candidata de C's passarà el dia amb la família abans de seguir la nit electoral a l'hotel Barceló Sants amb el president del partit, Albert Rivera.

“És molt il·lusionant votar una candidatura que encapçalo per primera vegada”, ha reconegut als periodistes Arrimadas, que ha votat amb dos nebots vinguts des de la seva població natal i amb qui avui passarà part de la jornada electoral. La cap de llista de Ciutadans ha exercit el seu dret a vot als volts de les onze del migdia, enmig d'una forta expectació mediàtica i per sorpresa d'alguns electors del col·legi Ausiàs March del districte de les Corts de Barcelona.

La candidata ha fet una crida a la mobilització pel moment transcendental que viu el país. “Espero que hi hagi una forta pujada de la participació, perquè suposaria que els catalans hem decidit sortir en massa a votar”, ha declarat en una atenció als mitjans a l'exterior del punt de votació.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia