Política

Duran i Lleida considera una “barbaritat” la moció parlamentària de JxSí i la CUP

El president d'UDC demana respecte a la presumpció d'innocència i celeritat a la justícia arran dels escorcolls en domicilis de la família Pujol

El president d'Unió Democràtica de Catalunya (UDC), Josep Antoni Duran i Lleida, considera una “barbaritat” pretendre complir només les lleis del Parlament de Catalunya si aquestes estan en contra de les de l'estat espanyol. “Estem entrant en un joc molt perillós”, ha assegurat aquest dimarts a Lleida durant una visita al centre logístic SUPSA que Supermercats Pujol té al Polígon Industrial del Segre. Duran ha respost així a la moció parlamentària registrada per JxSí i la CUP per crear un estat català independent i que insta a complir exclusivament les normes i mandats emanats pel Parlament. Pel que fa al registre que la policia espanyola fa aquest dimarts als domicilis de Jordi Pujol i tres dels seus fills per ordre de l'Audiència Nacional, Duran ha desitjat que la justícia actuï amb celeritat i que es respecti la presumpció d'innocència.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia