Política

El PP demana a Mas que renunciï a l'aposta independentista i a l'aspiració de ser president

Enric Millo fa una crida a “alguns sectors de CDC” a rectificar per evitar que el vaixell “vagi contra les roques”

El portaveu popular qualifica de “decebedor” el discurs del president en funcions

El PP ha emplaçat al president en funcions de la Generalitat i candidat de Junts pel Sí (JxSí), Artur Mas, a abandonar la seva aposta independentista i renunciar a ser reelegit en el càrrec.

En la roda de premsa posterior al discurs d'investidura, el portaveu popular al Parlament, Enric Millo, ha considerat que Mas no té “la majoria social” per tirar endavant el procés i està “incapacitat per governar”. Per aquest motiu, li ha demanat que “renunciï” i “abandoni” no només el camí cap a la independència sinó també “l'aspiració a seguir presidint” la Generalitat.

Millo ha cridat al “sentit comú” d'alguns sectors de CDC per tal “que rectifiquin” i evitin que “el vaixell vagi contra les roques”.

Pel que fa al contingut del discurs, l'ha qualificat de “decebedor” i ha lamentat el “cinisme” de Mas per buscar “enemics externs” a l'Estat “per justificar el seu paràlisi i la seva incapacitat. També li ha retret que e hagi “torpedinat els pocs ponts de diàleg que quedaven” amb Madrid.

Millo ha considerat que Mas ha passat els últims anys de ser el president del “business friendly” a ser el del “salvi's qui pugui”, un candidat “agònic” que avui està en un “laberint i un carreró sense sortida” i que s'“arrossega” davant la CUP. En aquest sentit, els populars han carregat amb duresa contra Mas per haver-se rendit al model econòmic” i social de l'esquerra independentista i que “res té a veure” amb el que havia defensat fins ara. “Sembla un afiliat de la CUP”, ha afirmat Millo.

Segons ell, el candidat de JxSí busca només la seva “supervivència per impedir un naufragi assegurat, intenta la seva pròpia salvació”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia