Política

Cs retreu a Mas que no faci autocrítica ni parli de corrupció

Carlos Carrizosa creu que el candidat de JxSí a president de la Generalitat “no té projecte més enllà de la independència”

El considera un polític “resignat, esgotat i fracassat” i “desconnectat de la realitat”

El portaveu de Ciutadans (Cs) al Parlament, Carlos Carrizosa, ha retret president de la Generalitat en funcions, Artur Mas, que en el seu discurs d'investidura no hagi fet “ autocrítica” i tampoc parlat de corrupció. Per la formació taronja, Mas és un polític “resignat, esgotat i fracassat” que no es veu capaç ell mateix de repetir al capdavant del govern.

En la roda de premsa posterior al ple del Parlament d'aquest dilluns, Carrizosa ha valorat que a Mas li ha faltat capacitat d'autocrítica i ha pronunciat un discurs “com si no hagués governat els últims anys” a Catalunya.

Però, segons ha dit, el que més els ha “xocat” és que “en hora i mitja de discurs no ha esmentat ni una sola vegada la paraula corrupció, malgrat tenir 15 seus embargades del seu partit i al tresorer a la presó, i malgrat ser el president del 3 per cent”.

Carrizosa ha lamentat el to “victimista” del discurs i ha criticat la falta de projecte polític més enllà de la independència. Segons ell, això demostra, d'una banda, que estan disposats a fer un “xec en blanc” a la CUP i, de l'altra, que l'aposta secessionista és un camí per “escapar” dels casos de corrupció que afecten CDC.

Carrizosa ha conclòs que “hem vist un candidat esgotat, resignat, fracassat”, “que ni ell mateix es veu com a pròxim president” i que està “desconnectat de la realitat”. “Ha parlat de la realitat del nou país, però no s'ha ocupat dels veritables problemes de la gent”, s'ha queixat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia