Política

Manifest socialista per reclamar més seguretat a l'N-230

Posa aquesta carretera com a exemple de l'abandó del govern del PP

Els alcaldes d'Alfarràs, Bossòst i de les poblacions de la Franja de Ponent de Viacamp, Bonansa i Tamarit, a més de representants dels ajuntaments de Les, Vielha, Almacelles, Torre-serona, Benavent de Segrià i Benavarri, van firmar ahir un manifest per reclamar al govern de l'Estat que surti de les eleccions del 20-D mesures per reduir l'accidentalitat a l'N-230, entre Lleida i la Val d'Aran. En el text, el PSC-PSOE es compromet a treballar per la millora integral d'aquesta carretera, mentre s'avança en la construcció de l'A-14.

La cap de llista del PSC al Congrés per Lleida, Mònica Lafuente, va situar aquesta carretera com un “dels més clars exemples de l'abandó del govern del PP a les Terres de Lleida, Pirineu i l'Aran”. El PSC reclama mesures com ara extremar els controls, millorar el ferm de les zones més deteriorades i un pla integral per a les travessies urbanes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia