Política

ERC no té cap intenció de facilitar un govern encapçalat pel PSOE

Els republicans recorden que els socialistes no volen seure a negociar i lamenten que desconeguin que Esquerra no té casos de corrupció

El portaveu d'ERC, Sergi Sabrià, ha confirmat aquest dilluns que els 9 diputats d'Esquerra al Congrés no tenen cap intenció de facilitar la formació d'un govern liderat pel PSOE. “ERC no donarà suport a cap govern que no reconegui el dret a decidir i la plena sobirania dels catalans”, ha subratllat en l'habitual roda de premsa posterior a la reunió de la permanent nacional del partit.

Sabrià ha explicat que no votaran a favor ni s'abstindran en una hipotètica investidura si és el PSOE qui lidera un teòric govern “progressista”. “Un govern que no reconegui la sobirania de Catalunya en cap cas es podria considerar progressista”, ha afegit.

El portaveu dels republicans ha recordat, a més, que són els socialistes qui en el comitè federal del passat cap de setmana van dir que no volien reunir-se amb ERC i ha lamentat que desconeguin que ERC no té casos de corrupció a les seves files.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia