Política

Josep Barberà, nou president d'ERC del País Valencià

La militància ha escollit Barberà, que substitueix Agustí Cerdà en el càrrec, amb el 98% dels vots

Josep Barberà i Sorlí ha estat escollit aquest dissabte nou president d'Esquerra Republicana del País Valencià (ERPV) en el 7è Congrés celebrat al Port de Sagunt. Amb el 98% dels vots, la militància ha escollit Barberà, que substitueix Agustí Cerdà, president de la formació els darrers 15 anys. “En aquesta nova etapa que iniciem, volem seguir sumant des del valencianisme d'esquerres. L'actual context al País Valencià ja està posant en relleu els límits de l'autonomia i és prioritari sumar esforços perquè els valencians recuperem tots els instruments polítics d'un Estat”, ha assenyalat el flamant nou president d'ERPV. “La sobirania política així com l'energètica, l'alimentària i la fiscal són imprescindibles per a garantir la qualitat de vida dels valencians i les valencianes”, ha reblat Barberà.

El setè congrés dels republicans valencianistes ha comptat com a convidats amb les diputades al Congrés, Teresa Jordà i Ester Capella, i el senador Miquel Aubà, així com amb representants d'Esquerra Nacionalista Valenciana i dels Verds del País Valencià. La militància d'Esquerra Republicana del País Valencià també ha escollit la nova permanent de l'organització amb un 93% dels suports.

La nova permanent està formada per Núria Arnau (Vicesecretària d'Organització), Francesc Sanchis (Vicesecretari de Coordinació Territorial), Pau Osòrio (Secretari d'Administració Econòmica i Finances), Domènec Garcia (Secretari de Política Municipal), Anna Peña (Secretària d'Imatge i Comunicació) Joanfran Martínez (Secretari de Polítiques de Salut), Laura Domingo (Secretària d'Ensenyament i Política Lingüística), Joan Vea (Secretari de Política Econòmica, Recursos Propis i Territori), Josep Lozano (Secretari de Medi Ambient i Energia), Lluís H. Manero (Secretari d'Acció Política), Joan Carles Campello (Secretari de Moviments Socials), Raquel Gómez (Secretària de Coordinació Sectorial), Mikel Forcada (Secretari de Formació) i Pilar Navarro (Secretària de les Dones).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia