Política

política

Barberà, nou president d'Esquerra Republicana del País Valencià

Josep Barberà i Sorlí va ser escollit ahir nou president d'Esquerra Republicana del País Valencià (ERPV) en el 7è Congrés celebrat al Centre Cívic del Port de Sagunt. Barberà, que va aconseguir el 98% dels vots, pren el relleu d'Agustí Cerdà, que ha presidit la formació durant els darrers 15 anys. “En aquesta nova etapa, volem seguir sumant des del valencianisme d'esquerres –va plantejar Barberà–. L'actual context al País Valencià ja està posant en relleu els límits de l'autonomia i és prioritari sumar esforços perquè els valencians recuperem tots els instruments polítics d'un Estat.”

En aquesta línia de futur, el president d'ERPV va indicar també que “la sobirania política així com l'energètica, l'alimentària i la fiscal són imprescindibles per a garantir la qualitat de vida dels valencians i les valencianes”.

En el setè congrés dels republicans valencians, hi van participar com a convidats les diputades d'ERC al Congrés, Teresa Jordà i Ester Capella i el senador Miquel Aubà. També hi van assistir representants d'Esquerra Nacionalista Valenciana i dels Verds del País Valencià.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia