Política

Requena s'enfrontarà a Homs per trencar amb “la designació” de candidats a CDC

La presidenta de la sectorial d'Igualtat i drets civils del partit ho considera “una oportunitat” dins la renovació que viu Convergència i “un deute amb les dones” de la formació

Assegura que dins de CDC hi ha “talent” ha arreu de Catalunya però que mai se'ls ha donat la possibilitat d'aspirar a liderar el partit

La presidenta de la sectorial d'igualtat i drets civils de CDC, Sílvia Requena, s'ha postulat per disputar les primàries per a escollir el candidat de Convergència a les eleccions del 26 de juny. I ho fa perquè, segons ha explicat a Catalunya Ràdio, és una oportunitat que no s'havia produït fins ara i un “deute amb les dones” de la formació. Requena considera que les primàries és una aposta per “la radicalitat democràtica” , decidir a través de les urnes el candidat que representi CDC als comicis espanyols. Per tant, una oportunitat per trencar amb el sistema d'elecció de candidats que s'ha utilitzat fins ara dins el partit i que ha estat “per designació”.

Requena ha assegurat que “sorprendria” el “talent” que dins de CDC hi ha arreu de Catalunya. Considera que fins ara no s'havia donat la possibilitat d'aspirar a encapçalar llistes a gent “que existim i que no ho hem fet mai perquè no ens han donat l'oportunitat”.

En aquesta etapa de renovació i regeneració del partit que s'està vivint dins de CDC, Requena considera que no s'ha de deixar passar aquesta possibilitat i que, tal com va dir el mateix Francesc Homs, ella ha recollit la crida a buscar “nous lideratges” i “aixeco el dit”.

Requena considera que hi ha gent molt vàlida dins de la formació, tot i que potser no han tingut l'oportunitat de postular-se i destacar i no s'han decidit a “aixecar la mà”.

Requena, que se l'ha considerat afí a Germà Gordó, no ha volgut relacionar-se estretament amb ningú, assegurant que “no sóc de ningú i sóc de tothom”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia