Successos

Successos

Decomissen 900 quilos de marihuana a la Selva

Arran d'una investigació iniciada el passat 12 d'agost pel grup de salut pública de la unitat territorial d'investigació de Tarragona, els Mossos d'Esquadra han desmantellat, aquesta setmana, una extensa plantació de marihuana que s'amagava en una finca agrícola de la Selva del Camp, segons l'ACN.

Els agents van decomissar fins a 257 plantes visibles des de l'exterior de la propietat i van detenir dues persones, dos homes de 33 i 41 anys, nacionalitat espanyola i veïns de Reus, com a presumptes autors d'un delicte contra la salut pública.

El pes en brut de les plantes intervingudes pels agents vorejava els nou-cents quilos i el preu de venda al detall, calculat segons el darrer barem emès per l'Oficina Central d'Estupefaents (OCNE), se situa al voltant dels 3,3 milions d'euros.

La marihuana intervinguda en l'operació es va destruir el passat 1 de setembre, després de la pertinent autorització judicial.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia