Roben a Lloret un camió carregat de material valorat en 20.000 euros

Uns lladres de camions es van endur un botí valorat en uns 20.000 euros el dia 1 de novembre passat a Lloret de Mar. El botí, cafè, licors, material nàutic i altres productes, era la càrrega del remolc d'un tràiler que els lladres es van endur sencer mentre el vehicle estava estacionat en un pàrquing situat a la vora de la carretera de Vidreres. El camioner l'havia deixat allà durant la nit i els lladres van arribar-hi amb un camió tractor que ja duien, van desenganxar el del tràiler i van enganxar el remolc al seu camió i van fugir cap a un destí desconegut amb el seu botí. Els lladres van destrossar un quadre elèctric quan van accedir al pàrquing on hi havia el tràiler i també van provocar destrosses a altres camions estacionats. Diumenge al matí, el camioner es va adonar del robatori i va anar a presentar denúncia als Mossos.

Els robatoris de tràilers i maquinària pesant cada vegada són més freqüents. Dilluns, els Mossos van detenir un camioner romanès de 40 anys implicat en el robatori d'un tractor i una retroexcavadora, valorats, en 133.200 euros, perpetrat a Vallfogona de Balaguer. La maquinària la volien dur a Romania.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.