Successos

tribunals

judici per atropellament

Petició de presó per la mort de dos ciclistes a Soses

L'acusat va donar positiu en la prova d'alcoholèmia i diu que es va adormir

La fiscalia demana set anys de presó per al jove de 23 anys detingut per haver atropellat mortalment el 6 de setembre del 2015 dos ciclistes a Soses i ferir-ne dos més. Concretament sol·licita que se li imposin quatre anys de presó per un delicte contra la seguretat del trànsit, dos delictes d'homicidi i dos més de lesions per imprudència greu, i tres anys de presó més per un delicte d'omissió de socors, ja que va fugir del lloc dels fets després de l'accident.

El ministeri públic també demana una indemnització de 429.618,59 euros per a les víctimes i els seus familiars; en concret, 183.327,48 per a la dona, els dos fills i la mare d'una de les víctimes mortals; 195.434,33 euros per a la dona, la filla menor d'edat i la mare de l'altra víctima mortal, i 32.992,95 euros i 17.863,83 euros per als dos ferits, respectivament, tenint en compte les lesions i els danys patits.

El jove, veí d'Aitona (Segrià), va donar un resultat positiu de 0,68 mg/l en la prova d'alcoholèmia feta tres hores després de l'atropellament, una taxa que superava més del doble la permesa, de 0,25 mg/l, i considerada delicte penal en superar els 60 mg/l. El jutge va ordenar que se li retirés el passaport, ja que és nascut al Perú, i el carnet de conduir. A més, el jove ha de comparèixer cada dilluns al jutjat. Segons el seu advocat, el jove va declarar que s'havia adormit al volant i es va mostrar penedit pels fets.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia