Quatre persones han mort en accidents de trànsit a les carreteres catalanes durant el cap de setmana

Quatre persones han mort en quatre accidents de trànsit a les carreteres catalanes durant aquest cap de setmana. El primer accident mortal es va produir divendres a la tarda a la T-710, a l'altura de Gratallops (Priorat), on un cotxe va sortir de la via i després es va precipitar per un barranc. Com a conseqüència d'aquest accident, el conductor i únic ocupant del vehicle, un veí de Reus de 55 anys, hi va perdre la vida. Dissabte a la tarda un home de 39 anys va morir quan va caure de la seva motocicleta al nucli de Mas Planoi, a Castellgalí (Bages). D'altra banda, un home de 45 anys va morir diumenge a la matinada quan va bolcar amb el cotxe a la carretera que va des de Verges fins a Garrigoles (Baix Empordà). Segons la policia catalana, el cotxe va bolcar per causes que encara es desconeixen. La víctima mortal era Josep Maria de Grassot i Bosch, veí de Vall-llobrega (Baix Empordà). De Grassot va entrar a formar part de la llista d'ERC en les darreres eleccions municipals de Vall-llobrega i n'era el número vuit. Tot i així, no era militant del partit republicà. A més, De Grassot el 2007 va oferir al grup municipal d'ERC uns terrenys perquè si governava hi pogués construir unes instal·lacions esportives i polivalents. La cerimònia exequial se celebrarà demà a les deu del matí a la parròquia de Sant Esteve de Mont-ras.

Atropellat pel seu cotxe

D'altra banda, un home de 50 anys, veí de la Figuera (Priorat), ahir també va morir atropellat pel seu cotxe quan es va desfrenar després d'haver-lo aparcat al quilòmetre cinc de la carretera T-730 del municipi on residia. La víctima, de nacionalitat espanyola, havia baixat del vehicle quan aquest li va passar per sobre perquè no estava ben frenat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.