Successos

Roben 1.500 aspersors d'una finca en una sola nit

Els Mossos busquen els lladres que van actuar a Castelló de Farfanya

Nou cas de robatori en l'entorn agrícola, en aquest cas a la comarca de la Noguera. Els Mossos d'Esquadra han obert una investigació per aclarir la sostracció de 1.500 aspersors de reg d'una finca agrícola situada al camí d'Albesa, al terme municipal de Castelló de Farfanya (Noguera). La finca està situada a la zona del canal Algerri-Balaguer i, presumptament, hauria estat assaltada de nit i aprofitant l'escassa vigilància que hi ha en aquella contrada.

Concretament, els fets van tenir lloc durant la nit de dimarts a dimecres, quan els assaltants van accedir al sistema de reg i van desmuntar practicament la totalitat dels aspersors que hi havia a l'explotació. La policia ha posat de manifest que va ser un robatori que va requerir de temps i de diverses persones treballant de manera coordinada perquè els assaltants van apoderar-se dels aspersors desenroscant-los, sense arribar a trencar-los.

D'aquesta manera els lladres poden vendre les peces perquè puguin ser aprofitades de nou i n'obtenen un major benefici econòmic.

El propietari de la finca va denunciar els fets aquest dimecres a la tarda davant dels Mossos d'Esquadra, que han obert una investigació per identificar i localitzar els responsables del robatori.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia