Successos

societat

obituari

Mor el veí de Torres de Segre que deia ser besnet del tsar

Els Mossos d'Esquadra tenen una investigació oberta arran de la mort de David Duaigües, el veí de Torres de Segre (Segrià) que feia anys que reclamava ser reconegut com a legítim descendent de l'últim tsar de Rússia, Nicolau II Alexàndrovitx Romànov, i la tsarina Alexandra Fiódirovna.

Els indicis apunten cap a una mort voluntària, ja que, segons va avançar el diari Segre, l'home hauria deixat una carta de comiat per al seu entorn més proper.

Duaigües, de 52 anys, assegurava ser besnet del tsar i havia posat en marxa diversos processos judicials per aconseguir el reconeixement. Fins i tot havia presentat unes analítiques d'ADN que suposadament demostraven que la seva mare era descendent directa, una neta, del tsar. No obstant això, totes les instàncies havien tombat repetidament les seves pretensions. El novembre passat, Duaigües va ser traslladat a un centre psiquiàtric després de protagonitzar un aldarull a Torres de Segre.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia