Successos

successos

Detenen un home a Ridaura per intentar matar-ne un altre atropellant-lo amb el cotxe

El detingut, que té antecedents, va envestir la víctima mentre caminava pel voral de l'N-260a arran d'una disputa

Els Mossos d'Esquadra han detingut un home, de 39 anys i nacionalitat espanyola, per intentar matar-ne un altre atropellant-lo amb el seu cotxe a Riudaura (La Garrotxa) arran d'una disputa. Els fets van tenir lloc ahir, a la carretera N-260a. El conductor d'una furgoneta va envestir un home que caminava pel voral de la via. La víctima va haver de ser traslladada a l'Hospital Josep Trueta de Girona amb pronòstic greu. El detingut, que té antecedents, està acusat d'un delicte de temptativa d'homicidi i passarà a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia d'Olot en les properes hores.

L'accident es va produir en aquest tram de la carretera N-260a al terme de Riudaura. Els mossos van rebre l'avís d'un atropellament. Quan els agents van arribar al lloc dels fets i van analitzar les possibles causes de l'envestida, van determinar que podria ser intencionada i van delegar el cas als agents de la unitat d'investigació.

Els mossos van concloure que el detingut va col·lidir expressament amb la víctima i que li va passar per sobre de manera voluntària. Tot apunta que ho hauria fet per alguna desavinença o disputa personal. Davant d'això, els agents van detenir l'home, que té antecedents, per ser presumpte autor d'un delicte d'homicidi en grau de temptativa.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia