Successos

Mor un home ferit en un xoc a l'N-II i un altre en bolcar un tractor

Un veí de Girona de 72 anys que va resultar ferit crític en un xoc frontal que es va originar el 13 d'abril a la carretera N-II, a l'altura de Vilademuls, va morir aquest cap de setmana a l'hospital Trueta, on estava ingressat a l'UCI. La fatídica col·lisió es va produir a tres quarts d'onze del matí. Un Seat Ibiza i una monovolum Peugeot 2008 van xocar al punt quilomètric 732 de la via. Com a conseqüència de l'impacte van quedar ferides set persones. L'home que malauradament va acabar perdent la vida havia quedat atrapat en un dels vehicles, d'on els bombers van alliberar-lo. A més d'ell, també van ser traslladades al Trueta dues dones: l'una va resultar ferida de gravetat i l'altra presentava lesions de menys consideració. I dues dones, un nen i una nena van ser conduïts, en estat menys greu, a l'hospital de Figueres, mentre que un altre home en va sortir il·lès.

A banda, diumenge va ser trobat sense vida un veí de Caldes de Malavella de 82 anys que va tenir un accident amb el tractor i va quedar atrapat a sota. La víctima tenia aquell dia un dinar familiar i els seus parents, en veure que no hi acudia, es van amoïnar i ho van comunicar a la policia local. L'home vivia sol i feia un parell de dies, a més, que ningú l'havia vist. Van anar a mirar aleshores en una zona de camps on solia feinejar i, allí, van localitzar el tractor bolcat, el qual havia caigut al damunt de la víctima.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia