Un motorista de Llagostera mor en un xoc amb un cotxe a Tordera

Un veí de Llagostera de 42 anys, Josep López Sánchez, va morir ahir al matí quan la moto que conduïa va xocar amb un cotxe a Tordera. L'accident va passar cap a les 11 del matí al quilòmetre 4 de la carretera GI-512, que va de la rotonda de can Bartolí cap a Hostalric. El xoc es va produir a tocar entre els termes municipals de Tordera i Fogars i el conductor i únic ocupant de la moto va morir a l'acte. L'altre vehicle implicat era un turisme també ocupat per una sola persona.

Xafat pel seu camió

Divendres a la tarda, un camioner de 36 anys, veí de Vallmoll, va morir aixafat pel seu propi vehicle, un camió articulat de gran tonatge. L'accident va passar al Sarral (Conca de Barberà) quan el camioner era aturat a la C-241, en direcció a Montblanc, i estava treballant fora del vehicle per canviar una de les rodes del tràiler. Mentre el xofer feia aquesta operació, el vehicle es va desfrenar, va caure per un barranc i va arrossegar el camioner, que va resultar mort a l'acte. Els Mossos s'han fet càrrec de l'atestat per intentar aclarir els motius pels quals el camió es va desfrenar.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.