Successos

policial

detenció per robatori

Enxampen els saquejadors de farmàcies i estancs

Es van endur 28.000 euros en tabac, 1.300 en efectiu i dos dispositius electrònics, de Besalú i Sant Climent Sescebes

Els Mossos d'Esquadra han detingut tres persones, dos homes i una dona de nacionalitat romanesa, com a presumptes autors de quatre robatoris amb força a estancs i farmàcies de Besalú i Sant Climent Sescebes. Les indagacions es van iniciar el 10 de març del 2016 quan la policia va tenir coneixement d'un robatori en un estanc de Besalú. Els lladres van accedir a l'establiment després d'inutilitzar l'alarma i forçar els panys. De l'interior, se'n van endur tabac valorat en 15.000 euros, 500 euros en efectiu i un ordinador portàtil.

La investigació va permetre determinar que els autors formarien part d'un grup que també hauria participat en d'altres robatoris amb força en establiments comercials de diverses localitats de les comarques gironines. De fet, el 4 d'abril van tornar a entrar al mateix estanc de Besalú i, a l'octubre, van cometre dos robatoris més a Sant Climent Sescebes, un en un estanc i un altre en una farmàcia. El botí total que van aconseguir puja a 28.000 euros, 1.300 euros en efectiu i dos dispositius electrònics.

La policia va detectar que els integrants del grup marxaven sovint de Catalunya. Una situació que dificultava la investigació. Finalment, els Mossos van aconseguir identificar-ne els autors i els van detenir en una operació el 15 de maig a Girona.

Els detinguts, dos homes i una dona, van passar a disposició judicial aquest dimarts. El jutge va ordenar llibertat amb càrrecs per als dos homes i presó provisional per a la dona.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia