Successos

Trenquen l’aparador d’una farmàcia a cops de pedra

L’establiment és al carrer Major de Bescanó

Els autors del robatori van endur-se el calaix d’una de les caixes enregistradores

Van actuar de matinada

Uns lladres van ocasionar importants destrosses a l’aparador de la farmàcia de Bescanó, on van entrar a robar dimecres a la matinada. L’establiment afectat és en el número 68 del carrer Major. Els Mossos d’Esquadra van rebre l’avís dels fets pels volts de les set del matí. Va donar la veu d’alerta un repartidor de medicaments que es va dirigir a primera hora del matí a la farmàcia, on va descobrir els fets. Fins a la zona es van dirigir ràpidament una patrulla dels Mossos de Salt i el responsable del negoci. Les primeres hipòtesis indiquen que els autors del robatori van trencar el vidre de l’aparador colpejant-lo amb una pedra de grans dimensions. Els agents van dur a terme la inspecció ocular a l’establiment per intentar trobar indicis que permetin identificar els lladres. El propietari de l’establiment, alhora, va comprovar que van sostreure diners en efectiu, ja que es van endur el calaix d’una de les caixes enregistradores. Els Mossos es van fer càrrec de la investigació i, ahir encara no s’havia dut a terme cap detenció relacionada amb el cas.

Es dona la circumstància que, fa dos mesos, dues farmàcies de Salt van ser objecte de robatoris en menys de quinze dies. El 18 de març a la matinada, un desconegut va accedir a la del número 65 del passeig dels Països Catalans. Per entrar-hi, també va agafar un roc i el va llançar contra un dels aparadors. Un cop dins es va dirigir a la caixa registradora i es va apropiar d’uns 100 euros. L’altre robatori va tenir lloc el 7 de març, quan un lladre va irrompre en una farmàcia situada a la confluència dels carrers d’Àngel Guimerà i del Doctor Sambola. De matinada, va llançar una tapa d’embornal contra un dels aparadors i, com a conseqüència del fort impacte, es va fer un forat just al centre. Després, tot i que l’espai no era gaire gran, s’hi va esmunyir i va aconseguir accedir a l’interior. Va actuar en menys de cinc minuts i es va endur entre 200 i 300 euros. D’altra banda, els Mossos han arrestat aquest mes de maig dos homes i una dona relacionats amb un robatori en una farmàcia, a Sant Climent Sescebes.

LA DATA

24.05.17
Un repartidor de medicaments es va dirigir a primera hora del matí al negoci, on va descobrir els fets.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia