Successos

Successos

Incendi en un paller de 300 m² de Sant Jordi Desvalls

El foc es va produir divendres al vespre

Els Bombers van treballar en aquest servei tota la nit i al llarg d’ahir

Un aparatós foc es va originar divendres en un paller del nucli de Diana, al terme de Sant Jordi Desvalls. Els efectius d’emergències van rebre l’avís de l’incident quan passaven pocs minuts de les deu del vespre. Fins a la zona, s’hi van adreçar ràpidament sis dotacions dels Bombers de la Generalitat. Els efectius van estar tota la nit treballant en aquest servei i també durant al llarg d’ahir, ja que encara fumejava. El cobert on es van declarar les flames té una superfície d’uns 300 m². Tal com van explicar membres del cos dels Bombers, les tasques d’extinció en els casos d’incendis que afecten palla són bastant llargues i laborioses. Ahir a les vuit del vespre, en aquesta instal·lació de Diana, encara hi havia bombers acabant de remullar bé i vigilant que les flames no revifessin. Els efectius, a més, es van encarregar de remoure la palla i en algunes parts van esperar que el combustible cremés de manera controlada.

També dijous de la setmana passada, set dotacions dels Bombers van extingir un incendi que es va desencadenar al paller d’una granja de porcs de Sant Miquel de Campmajor. Els cossos d’emergències van ser alertats a tres quarts d’una del migdia. La nau on es va ocasionar la incidència fa 600 m² de superfície. El foc va afectar les bales de palla que hi havia a l’interior, que es van anar retirant a fora amb l’ajuda de maquinària per apagar-les bé. Es dona la circumstància que, just un dia abans, un incendi havia calcinat les bales de palla d’un paller de Vilabertran. En aquest cas, la instal·lació està situada a l’altura del punt quilomètric 2 de la carretera GI-6024. Per aquest servei es van activar sis vehicles dels Bombers. A part dels danys materials, en cap dels tres episodis s’han hagut de lamentar ferits.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia