Successos

trànsit

accident mortal

Mor una motorista en xocar amb un cotxe a Montagut

La víctima és una veïna de Sant Joan les Fonts de 36 anys que va xocar de cares amb un cotxe ocupat per una parella de septuagenaris que van patir ferides lleus

Una motorista de Sant Joan les Fonts, Laura Repullo Puigmitjà, de 36 anys, va morir diumenge a la nit en un xocar de cares contra un cotxe a la carretera N-260z, dins del terme municipal de Montagut.

Laura Repullo, conduïa una Suzuki 250 i juntament amb un company que conduïa una V-Strom de 650 cc, circulaven en direcció Olot per l’antiga carretera N-260. Pasades les nou del vespre, a l’alçada del quilòmetre 75, ja a les envistes de Castellfollit de la Roca, la moto de la dona, per causes no aclarides, es va passar de carril i va xocar de cares amb un cotxe, un Opel Astra, en el que hi viatjaven una parella de septuagenaris veïns de Castellfollit.

A resultes de l’impacte, la motorista va patir ferides molt greus i va morir al mateix lloc de l’accident, sense que els serveis mèdics que van anar al lloc del sinistre poguessin fer res per salvar-li la vida. El SEM hi va enviar tres ambulàncies que van traslladar a l’hospital d’Olot els dos ocupants del cotxe, que tenien mal al tòrax, però no presentaven ferides de gravetat. També van haver d’assistir, tot i que no va patir ferides ni es va veure afectat pel xoc, el motorista que acompanyava la víctima que va patir una greu crisi d’ansietat.

A resultes de l’accident, es va haver de tallar el trànsit la N-260z, en el tram des del trencant d’Oix fins a la rotonda d’entrada a la N-260 nova i el trencant de Montagut, fins que la grua va haver retirat el cotxe i les dues motos. Els Mossos, que van recollir testimonis al lloc del xoc, estan elaborant l’atestat per intentar aclarir les circumstàncies que van provocar el xoc mortal.

Amb la mort de la motorista de Sant Joan les Fonts ja són setze les víctimes dels accidents de trànsit durant el que portem d’any a les comarques gironines. El darrer cas comptabilitzat és el de la turista lituana de 76 anys que dimecres de la setmana passada va morir atropellada per un cotxe a l’avinguda Cavall Bernard de Platja d’Aro. La vianant creuava correctament el carrer per un pas de vianants quan va ser envestida per un cotxe. El conductor del cotxe, un home de 63 anys, que va superar, encara que poc, el màxim permès en la prova de l’alcoholèmia, ha estat imputat per un delicte d’homicidi imprudent. És el primer conductor imputat per homicidi imprudent en l’àmbit dels accidents de trànsit en el que portem d’any.

De les setze víctimes mortals comptabilitzades, tres, comptant la dona de Sant Joan les Fontes, eren conductors de motocicleta. Cinc de les víctimes mortals eren dones i nou homes. I dues de les víctimes eren vianants: la turista morta a Platja d’Aro i un home que va ser atropellat enmig de l’AP-7 a Agullana el gener.

LA XIFRA

16
víctimes
mortals dels accidents de trànsit s’han comptabilitzat aquest any a les comarques gironines

LA XIFRA

3
de les víctimes
mortals eren motoristes, com la dona morta en l’accident de Montagut

LA XIFRA

2
vianants
han mort atropellats aquest any.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia