Successos

Successos

Detenen un individu en relació al cadàver abandonat dins d’un maleter a Barcelona

Sembla ser que es tracta d’un cunyat del lleidatà desaparegut dilluns i que els mossos diuen que és la víctima trobada

Els veïns han avisat avui la policia que d’un vehicle aparcat feia dies sortia una forta pudor i del maleter rajava un líquid vermellós

Els Mossos d’Esquadra investiguen la mort d’un home el cadàver del qual ha estat localitzat avui al maleter d’un vehicle que feia diversos dies que estava estacionat al carrer Béjar del barri d’Hostafrancs de Barcelona. Segons sembla, podria tractar-se d’Eduard Ardiaca, el lleidatà la desaparició del qual va ser denunciada dimarts passat. El cas és que diverses fonts apunten que ha estat detingut el cunyat del desaparegut a Lleida i ara trobat mort amb signes de violència.

Segons els Mossos d’Esquadra, el cotxe és un Volkswagen Golf, el mateix model propietat de la víctima, i ja feia dies que estava estacionat al carrer Béjar del barri d’Hostafrancs de Barcelona.

El cadàver s’ha trobat arran d’una trucada dels veïns, que han avisat la policia que del vehicle aparcat sortia una forta pudor i que del maleter sortia un líquid vermellós. Els Mossos d’Esquadra treballen amb la hipòtesi que es podria tractar d’un homicidi.

Eduard Ardiaca va ser vist per última vegada dilluns passat a Albesa i la família va denunciar la desaparició davant dels Mossos d’Esquadra dimarts.

En declaracions als periodistes, Alfonso, el propietari d’un restaurant situat just al costat d’on estava aparcat el turisme, ha explicat que a les 8.30 hores del matí ha notat una forta olor, molt desagradable, procedent el cotxe, que inicialment pensava que era de peix. A més, ha comprovat que del maleter sortia un líquid vermell, encara que a primera vista no semblava sang, sinó més aviat restes de vísceres. Per aquest motiu, ha llançat un cub d’aigua amb lleixiu per netejar el terra, perquè els clients no sentissin la forta olor que desprenia el cadàver –aleshores ell no ho sabia, de què es tractava–, ni veiessin el líquid vermell sota el maleter. El testimoni ha explicat que el vehicle, de la marca Volkswagen, de color negre i comprat en un concessionari de Lleida, estava almenys des de dilluns estacionat al mateix lloc, ja que tenia una multa amb data del 19 de juny.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia