Successos

trànsit

operació tornada

Retencions en carreteres gironines per l’operació retorn

Hi va haver cues, sobretot, a la C-65, a Llagostera, i a la C-31, a Santa Cristina d’Aro

El mal temps va avançar la tornada

Congestió viària, ahir, en diverses carreteres de les comarques gironines, coincidint amb el retorn als seus domicilis de diversos ciutadans que s’havien desplaçat a la Costa Brava per passar-hi la revetlla de Sant Joan i el cap de setmana. Segons va informar el Servei Català de Trànsit (SCT), el mal temps que va fer diumenge va originar que algunes persones avancessin la seva tornada cap a casa. És per aquest motiu que, ja des de mig matí, es va detectar una mica més de moviment de vehicles, principalment en direcció a la demarcació de Barcelona.

Al migdia, hi va haver retencions a la C-31, a Santa Cristina d’Aro. Es van formar cues de fins a 7 quilòmetres entre els punts 310 i 317 en sentit oest (va afectar els turismes que anaven en direcció a l’enllaç amb la C-65). A la mateixa hora també hi va haver 6 quilòmetres de retencions a la C-65, a Llagostera, i en sentit AP-7. D’altra banda, a primera hora de la tarda, a la C-31, al seu pas per Platja d’Aro, la circulació era molt lenta al llarg de 2 quilòmetres (entre els punts quilomètrics 314 i 316).

La situació, però, es va complicar també a altres punts del territori a mitja tarda. Hi va haver 3 quilòmetres de cua a l’AP-7, a Maçanet de la Selva, en direcció a Barcelona; 2 quilòmetres a la C-260, de Vila-sacra cap a Figueres; força afluència de pas a la C-66, a Bordils i a Celrà, i 3 km de retencions a la C-65, a Cassà de la Selva, en sentit Girona. Ahir a les sis de la tarda ja havien tornat 139.430 cotxes a l’àrea metropolitana de Barcelona, un 41% dels 340.000 previstos pel SCT.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia