Successos

Ferida una menor a Alcarràs després de l’atac d’un gos

La nena, de tres anys, va ser atacada fa uns dies i es recupera a l’Arnau de Vilanova de Lleida

Segons s’ha sabut avui, una nena de tres anys d’Alcarràs (Segrià) es recupera a l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida de les ferides sofertes la setmana passada després de l’atac d’un gos de raça tipificada com perillosa. Segons han explicat els pares de la nena, el gos, que anava sense lligar i sense morrió i que el passejava un menor, es va llançar sobre la nena i la va mossegar a diverses parts del cos, causant-li importants ferides a la cama dreta, els braços i l’esquena.

Els fets van tenir lloc dimecres passat dia 21 al carrer Segrià d’Alcarràs, i un grup de persones que es trobava als voltants va aconseguir apartar el gos.

Els pares han denunciat els fets a la Policia Local d’Alcarràs, que s’han fet càrrec del gos fins que el jutge prengui una decisió. Durant el dia d’avui està previst que l’Ajuntament d’Alcarràs també es reuneixi per analitzar i valorar el succés



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia