Successos

oci

ofegament

Una nena quasi s’ofega a la piscina de Roda de Ter

Una nena de cinc anys va estar a punt d’ofegar-se ahir a la tarda a les piscines municipals de Roda de Ter i, en tancar aquesta edició, es trobava en estat greu ingressada a l’hospital de Sant Pau de Barcelona. Segons va informar l’ACN, els fets es van produir a un quart de quatre de la tarda, quan el socorrista va veure que la nena no es movia i la va treure de l’aigua per fer-li el massatge de reanimació. Gràcies a això, va aconseguir estabilitzar la menor fins que va arribar l’helicòpter medicalitzat, que la va traslladar a l’hospital. La nena estava amb el seu pare i venia de Vic. El consistori havia extremat les mesures de seguretat a les piscines per a aquesta campanya d’estiu amb el reforç, entre d’altres, del servei de socorristes.

D’altra banda, dissabte va morir la nena de 10 anys, veïna de Riudaura, que el 12 de juliol passat es va ofegar a la piscina municipal de les Preses mentre participava en un curset de natació d’un casal. La menor va ingressar en estat crític a l’hospital de Sant Pau, on va arribar amb un helicòpter del Servei d’Emergències Mèdiques (SEM) després que tingués una parada cardiorespiratòria i els equips del SEM la poguessin reanimar. L’Ajuntament de Riudaura va fer un ple extraordinari conjunt amb les Preses, i van decretar tres dies de dol oficial. La nena serà incinerada dimarts.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia