Successos

successos

El matrimoni ferit a Llanars es recupera favorablement

L’home ja ha sortit de l’hospital i la dona, que va ser ingressada en estat crític, ara està molt greu

Ella, que té el 63% del cos cremat, continua ingressada a l’UCI de la Vall d’Hebron

La deflagració de gas ciutat que va ensorrar una casa de Llanars el 5 d’agost va deixar malferit un matrimoni que en aquell moment estava dins de l’habitatge. Gairebé vint dies després d’aquell accident, la parella evoluciona favorablement de les ferides que els va ocasionar. La més malparada va ser la dona, que va haver de ser ingressada en estat crític a l’UCI de la Vall d’Hebron, ja que es va fer cremades en el 63% del seu cos. Han passat els dies i la seva evolució és positiva. Tant és així que el seu estat ja no és crític, sinó molt greu. Tot i així, i segons fonts pròximes al cas, la dona continua rebent assistències contínues, fins al punt d’haver hagut d’entrar a la sala d’operacions diverses vegades per tractar les seves ferides d’extrema gravetat. De fet, continua ingressada a l’UCI de la unitat de cremats per controlar que no s’infectin les ferides que té.

Per la seva banda, a l’hospital de la Vall d’Hebron també va ingressar, en estat menys greu, el seu marit. Ell tenia el 10% del cos cremat. L’home, que també ha hagut de ser intervingut per les ferides, ja ha sortit de l’hospital.

Pel que fa als fets, tot i que l’informe final de la investigació sobre les causes exactes de l’accident encara s’ha de tancar, tot apunta que va ser una deflagració de gas ciutat el que va provocar l’ensorrament de tot l’edifici. De resultes de l’accident al carrer Conflent, tot el poble va quedar sense subministrament de gas ciutat. La deflagració també va causar danys estructurals importants a l’edifici del davant, que es va haver de desallotjar. La zona continua acordonada i és previst que les tasques de desenrunament comencin el 4 de setembre. A banda de l’edifici ensorrat també caldrà tirar a terra l’edifici del davant.

LA DATA

04.09.17
És el dia
que és previst que comencin les tasques de desenrunaments dels habitatges afectats per la deflagració


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia