Successos

laboral

accident mortal

Mor un home mentre treballava en un edifici de pisos en construcció a l’Hospitalet de Llobregat

Un veí de Santa Coloma de Gramenet ha mort aquest dilluns el matí al caure des d’un setè pis a l’Hospitalet de Llobregat.

L’accident, segons han informat els Mossos d’Esquadra, hauria passat a l’interior d’un bloc de pisos en construcció. La víctima, que treballava en el recinte, s’hauria precipitat, per causes que s’estan investigant, des d’una alçada aproximada d’uns 20 metres.

Immediatament diverses patrulles dels Mossos d’Esquadra, dues dotacions de Bombers i dues ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques s’han desplaçat al lloc de l’accident sense que hagin pogut fer res per salvar-li la vida. Es tracta d’un home de 55 anys, de nacionalitat marroquina i veí de Santa Coloma de Gramenet.

Els mossos han posat els fets en coneixement del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia i del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, d’acord amb els procediments habituals en accidents laborals amb víctimes mortals.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia