Successos

Busquen un jove de 27 anys desaparegut a Santa Coloma

El noi, d’origen gambià, havia sortit en transport públic des de Vilobí

Els serveis d’emergència estan activats per la recerca d’un jove de 27 anys de qui fa un parell de dies no se sap cap notícia. El noi, d’origen gambià i amb una lleu discapacitat mental, va sortir el dia 4 d’octubre de Vilobí d’Onyar i es va dirigir en transport públic fins a Santa Coloma de Farners. Però, aparentment, sembla que mai hi va arribar. Davant la situació, dijous a la tarda la família ja va donar l’avís i de seguida efectius de la Policia Local de Santa Coloma de Farners i dels Bombers de la Generalitat van començar una recerca per la zona on podria estar. L’endemà, divendres, hi van tornar, van insistir en els treballs de recerca, però no el van trobar ni van localitzar cap pista. Tot i que la recerca va començar dijous a la tarda, la denúncia formal als Mossos d’Esquadra es va presentar ahir a la comissaria. La recerca d’ahir es va centrar sobretot en zona urbana i pistes forestals de Santa Coloma de Farners, Vilobí i Brunyola. Segons van explicar ahir fonts pròximes a la investigació, es tracta d’un jove que té dificultats i que es desorienta fàcilment.

No és el primer cop

A més, segons indiquen les mateixes fonts, no és la primera vegada que hauria protagonitzat un episodi semblant, però sempre se l’ha acabat trobant. La recerca i investigació continuarà avui en espera de bones notícies.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia