Successos

Setge al procés sobiranista

Denuncien una pintada feta per la Guàrdia Civil

La Policia Local d’Alcarràs (Segrià) atribueix a la Guàrdia Civil una pintada que està feta a l’asfalt de la carretera L-800, al quilòmetre 4,7, on es pot llegir “Puigdemont nunca mais” i també hi ha dibuixada una bandera espanyola. Segons ha explicat l’alcalde del municipi, Miquel Serra, d’ERC, la policia local feia la seva ruta habitual dissabte a la nit pel terme municipal quan va veure amagat un cotxe de la Guàrdia Civil. Els guàrdies van fugir en veure’s descoberts. Aleshores, els policies locals van detectar la pintada i ara s’ha redactat un informe que es traslladarà a Carreteres de la Generalitat, que és la titular de la via i qui haurà de decidir si es presenta denúncia. Serra ha explicat que ja el dia 3 d’octubre va trucar al coronel de la caserna de la Guàrdia Civil de la localitat per comunicar-li que arran de les càrregues policials que van fer els agents el dia 1-O es trencaven les relacions institucionals amb el cos.

Serra està convençut que la pintada l’han feta alguns dels molts agents arribats de fora i l’ha qualificat de “gamberrisme’’ fet per “activistes de l’Estat’’. Serra considera que accions d’aquest tipus, “un professional no les fa’’, i hi afegeix que aquesta circumstància ja la van detectar l’1 d’octubre quan eren víctimes de les càrregues. Molts agents, mentre “apallissaven’’, expressaven la seva discrepància política.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia