Successos

Rescat d’un home ferit mentre feia barranquisme, a Queralbs

Els bombers van dur a terme ahir el rescat d’un home de 32 anys que va resultar ferit en caure des d’uns deu metres d’altura, a Queralbs. Va tenir l’incident mentre feia barranquisme al pont del Sastre, a la zona del barranc de Núria. Els cossos d’emergències van rebre l’avís a les 15.09 h. Els bombers s’hi van dirigir amb una dotació terrestre i un helicòpter, amb membres del GRAE i una infermera. El ferit va ser col·locat en una llitera i, junt amb un bomber, va ser pujat amb una corda a l’helicòpter, que el va traslladar a l’hospital Josep Trueta.

A banda, una dotació terrestre amb efectius del GRAE també es va mobilitzar ahir per un altre rescat, en aquest cas a la Garrotxa. A tres quarts d’una del migdia, van ser informats que una excursionista s’havia torçat el turmell a Montagut i Oix i necessitava assistència. La noia es va accidentar a la zona del mas el Vaquer mentre feia la ruta per una pista forestal de difícil accés, entre Oix i Talaixà. L’excursionista, de 24 anys i nacionalitat alemanya, va ser portada fins a l’ambulància del SEM, que s’esperava a Oix i que la va traslladar a l’hospital d’Olot en estat menys greu.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia