Successos

tribunals

judici per atropellament

Cinc anys i mig de presó per al noi que va atropellar dos ciclistes

Cinc anys i mig de presó i l’obligació de pagar una indemnització de 430.000 euros. Aquesta és la condemna que el jutjat penal número 1 de Lleida ha imposat al conductor que el 6 de setembre del 2015 va atropellar quatre ciclistes de Seròs. En va matar dos i els altres dos van quedar ferits.

El jove, veí d’Aitona, estava acusat de dos delictes d’homicidi, dos de lesions per imprudència greu i un delicte d’omissió de socors, ja que va fugir després de l’atropellament.

L’accident va tenir lloc pels volts de les set del matí a la carretera LP-7041, a Soses, quan el noi, que llavors tenia 23 anys, tornava de passar la nit de gresca. Durant el judici va reconèixer que havia begut i que portava molta son acumulada. “Vaig quedar adormit i no els vaig veure”, va explicar.

L’acusat va declarar que si no va aturar-se a auxiliar els ferits va ser perquè es va espantar després que un altre ciclista se li acostés amb actitud agressiva recriminant-lo pel que acabava de succeir. Els testimonis van negar aquest punt.

“Vaig rebre l’impacte i vaig sortir volant”, va declarar durant el judici un dels ciclistes ferits.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia