Successos

Una dona, ferida greu a Barcelona en caure-li un mur a causa del vent

La víctima, de 57 anys, passejava amb el seu gos quan li ha caigut al damunt un mur d’obra d’un hotel en construcció a la Rambla Prim

Una persona ha quedat ferida greu en caure-li a sobre un mur d’obra a causa del fort vent que avui bufa a Catalunya, amb ratxes de fins a 145 quilòmetres a Portbou (Alt Empordà) que ha obligat a mantenir activa l’alerta del pla d’emergències.

Segons ha informat Protecció Civil, a Barcelona una dona de 57 anys que passejava amb el seu gos ha quedat ferida greu en caure-li a sobre un mur d’obra d’un hotel en construcció a la Rambla Prim, i ha hagut de ser evacuada a l’hospital de Sant Pau.

A més, la carretera C-17 s’ha hagut de tallar durant uns minuts a la Garriga (Vallès Oriental), en direcció a la capital catalana, per la caiguda d’un arbre, ocasionada també pel fort vent.

Davant d’aquesta situació, Protecció Civil ha demanat extremar la precaució en la mobilitat i a les zones urbanes pròximes a arbres, com parcs i jardins.

En total, el telèfon d’emergències 112 ha rebut un total de 275 trucades per incidències derivades del vent, segons Protecció Civil.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia