Successos

tribunals

judici per homicidi

Jutgen el crim d’una jove lleidatana a Salou

L’acusat, un home brasiler, hauria matat la dona, de 28 anys, escanyant-la

Ahir va arrencar a l’Audiència de Tarragona el judici contra Claudio Augusto Santana, un home brasiler de 35 anys que està acusat d’haver matat una jove de Lleida de 28 anys en un pis de Salou (Tarragonès). L’individu hauria asfixiat la dona durant la matinada del 23 d’agost del 2016 després d’haver mantingut relacions sexuals amb ella, segons el fiscal. La vista va començar amb la declaració de l’acusat, però l’interrogatori es va haver de suspendre temporalment per problemes amb la traducció, ja que l’acusat s’expressa en portuguès. Més tard es va reprendre i ell va al·legar que ell i la víctima mantenien un joc sexual que consistia en ofegar-la

La fiscalia sol·licita una pena de quinze anys de presó per homicidi amb abús de superioritat; l’acusació particular, una de vint anys de presó per assassinat i, la defensa, l’absolució. El judici se celebra amb un jurat popular.

La jove feia dues setmanes que s’havia traslladat de Lleida a Salou per treballar. Suposadament es dedicava a exercir la prostitució. L’acusat s’hauria aprofitat de la seva superioritat física i del fet que ella havia consumit alcohol i cocaïna. La va agafar per l’esquena i la va escanyar. La mort es va produir pels volts de les sis de la matinada, però fins a les sis de la tarda l’home no es va personar a comissaria.

L’acusació particular reclama que, a banda de complir la pena de presó, l’acusat tingui la prohibició de comunicar-se amb la família de la noia o acostar-se a la població de Bellpuig durant 30 anys.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia