Dos detinguts perquè no van auxiliar una motorista amb ferides greus, a Fortià

Els Mossos d'Esquadra van detenir dimecres passat dos homes per no haver auxiliat una dona que viatjava amb un ciclomotor, i amb qui haurien topat al quilòmetre 36,2 de la carretera C-252, al terme municipal de Fortià. Els dos detinguts, veïns de Figueres de 26 anys i 31 anys, van xocar amb la dona, a qui no van atendre, i posteriorment van abandonar el cotxe amb el qual van tenir l'accident enmig de la carretera sense cap senyalització i amb els llums apagats. Un tercer turisme va topar amb el vehicle abandonat, tot i que el conductor va sortir-ne il·lès.

El conductor que va xocar contra el cotxe abandonat va adonar-se tot seguit que a la carretera hi havia un ciclomotor accidentat, i després els Mossos que es van desplaçar fins al lloc dels fets van veure una dona ferida greu.

Hores més tard, el conductor es va presentar a la comissaria de Figueres i allà va quedar detingut per haver comès, presumptament, un delicte d'omissió del deure de socors i un altre contra la seguretat viària. L'acompanyant també va ser detingut per haver comès, presumptament, el delicte d'omissió del deure de socors. Els detinguts van passar a disposició del jutjat d'instrucció de guàrdia de Figueres.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.