Successos

Recuperen el cos de la dona trobada morta a Montagut i Oix

Es confirma que és l’excursionista desapareguda a la zona

El dispositiu s’ha fet amb un helicòpter per poder accedir al lloc i s’ha hagut de desbrossar en ser de molt difícil accés

El dispositiu de recerca format per Mossos d’Esquadra i Bombers ha permès recuperar el cos de la dona trobada morta ahir dilluns a la tarda a Montagut i Oix, a l’Alta Garrotxa. La policia ha confirmat que es tracta de l’excursionista, de 43 anys, que havia desaparegut des de diumenge a la zona de Sadernes (Garrotxa) on havia anat a fer una ruta de muntanya amb la seva parella. Un helicòpter s’ha traslladat fins al lloc, de molt difícil accés, per acostar els efectius del rescat i posteriorment traslladar el cadàver fins a l’heliport d’Olot. La dona es va localitzar a la zona de la Font del Sant, a baix d’una cinglera, i aquest matí s’ha hagut de desbrossar l’indret per poder accedir-hi. Hi han treballat agents de la comissaria d’Olot, la unitat de muntanya i també de la unitat d’investigació per aclarir les causes de la mort. Un cop s’hagi fet l’aixecament del cadàver a Olot, el cos es traslladarà a l’Institut de Medicina Legal de Girona on es farà l’autòpsia.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia