Successos

Ordre d’analitzar el cotxe de Susqueda, enviat ja al desballestament a Múrcia

El jutge va ordenar els mossos que vagin a buscar l’Opel Zafira a Cieza però fonts de l’empresa van assegurar ahir que el cotxe “ja no hi és”

El titular del jutjat número 2 de Santa Coloma ha ordenat als Mossos que vagin a una desballestadora de Cieza (Múrcia), on va anar a parar el Opel Zafira que feien servir les víctimes del crim de Susqueda i que va ser trobat enfonsat al pantà, i que, després de fotografiar-lo per veure el seu estat, el traslladin a la seu central de la policia a Egara, Sabadell, per realitzar una pericial que permeti captar imatges tridimensionals del cotxe. Fonts de l’empresa de desballestament Hermanos Salido de Múrcia, van assegurar ahir que l’Opel Zafira “ja no hi és”.

L’Opel Zafira, que era propietat del pare de Paula Mas, inicialment va estar dipositat a la comissaria de Santa Coloma de Farneres, però va ser retornat al seu amo ja fa mesos en considerar el fiscal i el jutjat que el vehicle no es podia considerar “prova de convicció” i que per tant no calia que estigués a disposició judicial. Però ara el jutjat considera que cal recuperar-lo i en nomena els mossos com a dipositaris. El cotxe amb el que Paula Mas i Marc Hernández es van traslladar a Susqueda va ser vist per darrera vegada en circulació a les 10.18 del 24 d’agost quan enfilava la pista del costat dret del pantà. El 28 d’agost a les 7 del vespre es va descobrir, enfonsat a les aigües del pantà a la zona de la platgeta dels xinesos, a l’arraconada de la Muntada. A uns 15 quilòmetres del lloc on l’havien captat les càmeres. Dins del vehicle hi van ser recuperats part dels objectes personals de Marc i Paula, roba, sacs de dormir, la documentació personal, targetes de crèdit, diners, encenedors, tabac... Els Mossos van buscar empremtes a la superfície del vehicle, dins i fora, i van poder extreure alguna empremta parcial però cap va resultar útil per a la investigació. I tampoc consta que, ara per ara, s’hagin trobat trobar traces de sang o restes biològics que pugin identificar el criminal.

LA XIFRA

770
km
de distància, per la ruta més curta, hi ha entre el pantà de Susqueda i Cieza, on va anar a parar l’Opel Zafira


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia