Foraden la paret de la gasolinera de Sant Joan de Palamós i roben la caixa forta amb 6.000 euros

Uns desconeguts van entrar a robar a la gasolinera Galp de Sant Joan de Palamós, situada a la carretera C-31, dimarts passat a la matinada, i es van endur la caixa forta, que contenia uns 6.000 euros, la qual van extreure fent un forat a la paret. Els diners de la caixa forta corresponien a la recaptació del dia abans, segons van indicar fonts de l'establiment. Els fets van tenir lloc al voltant de la una de la matinada i la policia local de Palamós va ser qui en va donar l'alerta. Les càmeres de seguretat de l'establiment no van captar el robatori, ja que no estaven enfocades al lloc dels fets.

Aquest, però, no ha estat ni de bon tros l'únic robatori perpetrat aquests darrers dies. Aquest mateix dimarts a la matinada es va produir també un robatori a la farmàcia Pumarola d'Ullà. Els lladres es van endur els diners de la caixa enregistradora. Per accedir a l'interior de l'establiment, van desmuntar l'aparador, format per dos vidres, segons van explicar fonts de la farmàcia. Igualment, a Figueres, el 21 de febrer a la matinada, van robar a la carnisseria Serra-Pla i es van endur set pernils ibèrics i una espatlla. Els lladres van fer un forat al vidre de l'establiment, a través del qual van treure el gènere. El robatori, però, es va fer en només cinc minuts, ja que es va disparar l'alarma i va alertar els veïns, per la qual cosa els lladres van fugir de pressa.

Aquest mateix dia, una altra carnisseria també va ser objecte de robatori. Es tracta de la carnisseria Enric, de Fortià, d'on els lladres en van endur la caixa enregistradora i una capsa de plàstic on també hi havia diners. En total, els lladres van robar uns 400 euros, a més d'un televisor petit i diversos embotits, segons va dir la mestressa. Els lladres van entrar al local a través d'una de les finestres.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.