Successos

Un mort en un accident de trànsit, a Albons

Un accident de trànsit al municipi d’Albons va deixar ahir a la tarda un mort, en sortir el vehicle de la carretera per causes que es desconeixen. L’home, que era veí del mateix municipi, tenia 80 anys i de nacionalitat espanyola. La primera hipòtesi és que l’accident, segons l’Agència Catalana de Notícies, podria ser a conseqüència de causes naturals prèvies al moment del sinistre.

Pas alternatiu

L’accident va obligar a donar pas alternatiu a la via. Fins al lloc s’hi van desplaçar cinc patrulles dels Mossos d’Esquadra, tres dotacions dels Bombers de la Generalitat i dues ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques.

El conductor del turisme va morir ahir en sortir de la via amb el seu vehicle a la GIV-6321 a Albons. L’accident es va produir poc després de les quatre de la tarda al quilòmetre 1,5 en sentit cap al nucli de la població d’Albons. Les causes del sinistre, que encara s’estan investigant, van comportar una sortida de via del turisme i el seu conductor en va resultar mort. Segons les darreres informacions de la investigació, hi ha indicis que l’accident es va produir per la mort per circumstàncies naturals del conductor, i que aquesta va ser prèvia a la sortida de la via del cotxe i del sinistre. Es tracta d’un veí de la localitat de 80 anys i de nacionalitat espanyola.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia