Successos

Nou robatori de cable de coure al sector de Boadella

Els lladres es van endur vora 200 metres de cable i han deixat l’Ajuntament i 117 abonats sense servei

El robatori es va produir diumenge a la nit i ja és el segon aquest any en aquest sector

Cent disset abonats del municipi de Boadella i les Escaules han quedat sense servei de telefonia d’ençà d’aquest diumenge per culpa d’un robatori de cable. Els lladres es van endur cap a 200 metres de cable. El punt on es va produir el robatori és un sector aïllat on els autors del delicte es van acostar a partir de la carretera en direcció al santuari de la Mare de Deu de la Salut de Terrades.

Durant el partit

“Es fiquen en un camí de carro i allà poden actuar sense que ningú no els vegi, tallen el cable a trossos i s’emporten tot el que poden”, explica l’alcalde, Frederic Minobis. Els fets es van produir diumenge a la nit, durant el partit de futbol del Girona contra el Real Madrid; els afectats que seguien el partit –a través de plataformes de televisió connectades a internet– es van adonar precisament de la interrupció de servei perquè ja no van poder veure la segona part d’aquell partit.

Minobis destaca que d’ençà de diumenge cap dels afectats no té ni telèfon fix ni accés a internet i que un dels principals perjudicats és precisament l’Ajuntament, que ha quedat sense poder fer practicament res fins que no es resolgui l’avaria.

Els serveis de la companyia telefònica treballaven ahir en la reposició del cable, però l’alcalde recorda que la darrera vegada que van ser víctimes d’un robatori d’aquest tipus van passar quatre dies abans que la companyia telefònica no va poder restablir el servei.

Segon robatori

Aquest és el segon robatori de cable en pocs mesos al mateix sector. El passat mes d’abril uns lladres ja es van endur d’aquesta mateixa línia prop del santuari de la Salut un quilòmetre de cable de coure que va deixar cap a 200 abonats de Boadella i les Escaules sense telèfon ni internet.

Mentre la reparació no estigui resolta els afectats poden fer ús del seus dispositius mòbils per fer trucades.

LA XIFRA

117
abonats
–entre els quals l’Ajuntament– no tenen telèfon fix ni internet d’ençà de diumenge a la nit.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia