Successos

Successos

Acusen l’exdona de l’home a qui van disparar en un assalt a Estaràs

Un dels acusats d’haver participat en dos assalts violents que van tenir lloc el 2013 en una masia d’Estaràs, a la Segarra, va declarar ahir que l’exdona del propietari de la casa va planificar els robatoris amb una amiga i el seu marit. El processat va afirmar que tot va començar quan estaven tots quatre i l’exdona va proposar de robar a la masia “perquè seria fàcil i hi havia molts de diners”. Va assegurar que l’exdona li havia dibuixat un plànol de la casa i li va indicar on eren les caixes fortes, i que ell va estar en contacte des de llavors amb l’amiga. L’exdona del propietari de la casa va negar en canvi haver proposat ni planificat cap robatori, i en va culpar l’amiga i el seu marit. “Feien preguntes molt estranyes als meus fills quan estaven amb ells sobre la casa del meu exmarit. Jo vaig trencar la relació amb ells quan em vaig adonar que les preguntes eren massa personals”, va declarar.

Hi ha quinze acusats per dos assalts, en un dels quals tres encaputxats van aconseguir entrar a la casa, van lligar i emmordassar el pare, l’oncle i la companya del propietari de la masia i van disparar contra l’home, que va quedar ferit. La fiscalia demana sis anys per a l’exdona per inducció de delicte, sis a l’amiga i al marit com a cooperadors i a tres dels altres dotze, més de 16 anys.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia